NO PARA GARANCIA


Mi nem hiszünk a próbaóra ill. bemutató óra rendszerében, hiszen ez csalóka lehet: ilyenkor mindenki igyekszik a legjobb arcát mutatni. A tanár általában egy témában készül fel és megannyi extra és lenyűgöző, a témához kapcsolódó információ birtokában törekszik megnyerővé, lehengerlővé válni, a „mutatvány” közben pedig a hallgatóságnak ill. a diáknak vagy eszébe sem jut kérdezni vagy a lehetőség nem adott hozzá, hogy ilyen módon valóban kiderüljön: partnerként tudnak-e együttműködni tanár és a diák?

Mi mást találtunk ki:Mit jelent ez? Ha jelentkeztél bármelyik 100 órás felkészítő kurzusunkra és az első két alkalom (ez összesen 8 tanóra) tapasztalata azt mutatja Neked, hogy bármilyen okból adódóan mégsem szeretnél részt venni felkészítőnkön (nem ezt kerested, nem ezt akartad vagy éppen orvosi helyett inkább jogra mennél: kémia helyett inkább törit tanulnál ;-), stb.) akkor az általad befizetett összeget teljes egészében visszatérítjük!

Studium Litterarum. Minden jog fenntartva!

információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

telefon: +36 30 720 4693