Nemcsak oktatásunk minőségére (no para garancia), de árainkra (árgarancia) is garanciát vállalunk, hogy az érettségi évében abban mindenképp biztosra mehess, hogy a számodra minden szempontból legmegfelelőbb felkészítőt választottad.


NO PARA GARANCIA


Mi nem hiszünk a próbaóra ill. bemutató óra rendszerében, hiszen ez csalóka lehet: ilyenkor mindenki igyekszik a legjobb arcát mutatni. A tanár általában egy témában készül fel és megannyi extra és lenyűgöző, a témához kapcsolódó információ birtokában törekszik megnyerővé, lehengerlővé válni, a „mutatvány” közben pedig a hallgatóságnak ill. a diáknak vagy eszébe sem jut kérdezni vagy a lehetőség nem adott hozzá, hogy ilyen módon valóban kiderüljön: partnerként tudnak-e együttműködni tanár és a diák?

Mi mást találtunk ki:Mit jelent ez? Ha jelentkeztél bármelyik 100 órás felkészítő kurzusunkra és az első két alkalom (ez összesen 8 tanóra) tapasztalata azt mutatja Neked, hogy bármilyen okból adódóan mégsem szeretnél részt venni felkészítőnkön (nem ezt kerested, nem ezt akartad vagy éppen orvosi helyett inkább jogra mennél: kémia helyett inkább törit tanulnál ;-), stb.) akkor az általad befizetett összeget teljes egészében visszatérítjük!

Árgarancia

Azt is vállaljuk az idei évtől, hogyha a felkészítőinknél jobb áron találsz érettségi felkészítőt, akkor kifizetjük annak árát (*), vagy ha úgy döntesz, akkor egy évig (100 tanóra) ingyen járhatsz kurzusainkra.
(*) FIGYELEM !!!
Csak abban az esetben vállaljuk díjaink összehasonlítását más, egész éves kurzusokat kínáló érettségi felkészítők díjaival, ha azok alapítványi szervezésben lettek meghirdetve vagy a felkészítőt szervező cég, esetleg egyéni vállalkozás az elmúlt 5 évben, ill. megalakulása óta - ha az kevesebb mint 5 év, de legalább 3 év - tevékenységi körének (pl. oktatás) megfelelően bejelentett, jogkövető gyakorlatot folytatott!
Továbbá az esélyegyenlőségi alapelveknek megfelelve olyan érettségi előkészítő sem lehet az összehasonlítás alapja amelynél tudásalapú bemeneti követelmény dönt a felvételről.

rofi.jpg

Studium Litterarum. Minden jog fenntartva!

információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

telefon: +36 30 720 4693