Jelentkezés

vezetéknév
keresztnév
max. 500 karakter
captcha

Jelentkezéssel kapcsolatos kérdéseidet itt tedd fel:

Befizetés és a jelentkezés menete


Jelentkezésed ill. befizetésed intézheted elektronikusan vagy személyesen.

Mivel a személyes beiratkozás csak adott napokon és időpontokban lehetséges (ld. lent) javasoljuk, hogy a jelentkezést mindenképpen elektronikusan tedd meg, így biztosítva helyed az általad választott kurzuson.

(Persze megteheted azt is, hogy a megadott napok valamelyikén bejössz és jelentkezel. Ebben az esetben csak akkor érvényes a regisztrációd, ha legalább a hathavi részletfizetés szerinti első részletet be is fizeted.)

Az elektronikus felületen lehetőséged van kiválasztani jelentkezésed során, hogy a felkészítő árát - azon kívül, hogy egy összegben vagy részletekben - banki átutalással vagy személyesen rendezed-e?

Ha személyesen befizetést választod, akkor be kell jönnöd a Piarista Gimnáziumba (1052 Budapest, Piarista u. 1.) az alábbi időpontok valamelyikén:

szeptember      3       hétfő
szeptember      17     hétfő
október             1       hétfő

Minden alkalommal 15:00 - 18:00 közt van a beiratkozás.


Kérjük vedd figyelembe a "Kurzusok, díjak" menüpontban feltüntetett kedvezményes befizetésre jogosító határidőket, mert csak ezek betartásával tudjuk biztosítani számodra az engedményeket!Információ

info@studium-litterarum.hu

vagy a

+36 30 720 46 93 telefonszámon
A jelentkezés során megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik fél részére nem adjuk át semmilyen formában.

Studium Litterarum. Minden jog fenntartva!

információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

telefon: +36 30 720 4693