kemiakiserletbackground3.png

Érettségizel kémiából, de még nem végezted el a kísérleteket? Hiányos a szertár vegyszerkészlete és kevés a kísérletezésre fordítható idő? Most a Studium Litterarumnál lehetőséget adunk arra, hogy a kémia szakmódszertan tanárainak irányítása mellett gyakorlatot szerezhess a kísérletezésben! Minden, az emeltszintű szóbeli kémia érettségin elvégzendő kísérletet itt saját kezűleg fogsz elvégezni, és az esetleges kérdéseidre is választ kapsz.

A kurzus mindig vasárnapi napon kerül megtartásra, reggel 9:00-tól délután 16:00-ig (12:00 és 13:00 között egy ebédszünettel) 20 fős csoportokban, ahol mérőpárokban, szaktanári segítséggel végzitek el a kísérleteket.
A kurzusok helye a Piarista Gimnázium (Budapest, Piarista u. 1, 1052).
A tanfolyam önköltségi díja 11.900 Ft.
A tanfolyamokat az igényekhez igazodva szervezzük, a kurzusokra a "Tanfolyamok/Jelentkezés" menüpont alatt lehet jelentkezni.
A felületen történő jelentkezés után küldött visszaigazoló e-mail útmutatása szerint (választásod alapján vagy átutalással vagy megadott napokon személyesen) kell befizetni a kurzus díjat, a jelentkezés ezzel válik érvényessé, erről e-mailben ismét értesítést küldünk.
A kurzusokat a befizetések beérkezésének sorrendjében töltjük fel.

A jelentkezéssel kapcsolatos kérdéseiteket feltehetitek a jelentkezes@studium-litterarum.hu email címen vagy telefonon.

A befizetés beérkezése után a visszaigazoló e-mailben elküldjük a kidolgozott kísérletek sillabuszát is, hogy ismerkedjetek vele.

Image
Image
Image
Image

Studium Litterarum. Minden jog fenntartva!

információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

telefon: +36 30 720 4693